За Редот

За Редот

Нов Еон

Прави што ти е волја и тоа нека биде цел Закон Како што сите би требало да знаете, влеговме во Нов Еон. На светот му е дадена Повисока Вистина. Таа вистина спремно ги очекува сите што сакаат свесно да ја прифатат, но таа мора да се согледа пред да се сфати; а тие што го […]

Back To Top